Om mig

Opdagelsesrejsende

Jeg udforsker. Livets byggesten. Og bevidsthed.

Der er så meget vi ikke ved endnu, så mange ting at udforske. Både indenfor biologi og bevidsthed. Jeg er uddannet biolog og arbejder med genetik.

 

Udenfor arbejdstiden dyrker jeg min have, rider mine heste og går på opdagelse i naturen og i bevidstheden. Ud-af-kroppen oplevelser, lucide drømme, og falsk opvågnen er alle bevidstheds-tilstande, der fascinerer og forundrer mig.

 

Jeg benytter teknikker, der udspringer i grænsefladen mellem søvn og vågen. Det er teknikker, der kan læres af helt almindelige mennesker.

Hvor går man hen, når man går ud af kroppen?

Typisk starter du i nogle omgivelser, der minder om det rum, din krop ligger og sover i. Du kan f.eks. stå ved siden af sengen, hvor du ser din sovende krop. Hvis du begynder at kigge nærmere efter, vil du opdage, at der er nogle ting eller elementer, du ikke genkender fra den vågne, fysiske virkelighed. Det er med andre ord en form for "ikke-fysisk version" af dit soveværelse.

 

Hvad du foretager dig herefter er meget individuelt. Nogle oplevelser foregår nær det fysiske plan, mens andre sker i nogle helt andre sfærer.

Kan jeg kontaktes? Laver jeg foredrag og kurser?

 

Jeg har ingen planer om at formidle bredt omkring disse bevidsthedsfænomener, men du er velkommen til at kontakte mig på email, hvis du har spørgsmål: 7mileboots@oobe.dk